Head

Aktuality 2011-2012

Výsledky
14.6.2012 – Pohár
Všechny výsledky a statistiky by měly být aktuální a konečné.
Prodejx vítězí v Poháru
13.6.2012 – Pohár
C.H.A.N.C.E. sice lépe začala a vedla 4:0 a o 38. Pak ale Jarda Páv otočil skóre a také další dvě dvojice patřily jasně Prodejxu, který si tak spravil chuť po nepříliš vydařeném konci ligy a získal svůj první velký titul.
C.H.A.N.C.E.-Prodejx .
Pohár - semifinále
1.6.2012 – Pohár
Po obrovském dramatu nakonec C.H.A.N.C.E. vyhrála o pouhé dva body. Štěpán svým existencem málem přivodil infarkt všem přítomným.
C.H.A.N.C.E.-Kotelna .
Pohár - semifinále
1.6.2012 – Pohár
Prodejx po parádním výkonu 1560 zdolal Kontakt poměrem 12:4. Už po dvou dvojicích byly karty rozdány jednoznačně a v půlce bylo úplně jasno. Zápas ozdobili vysokými výkony J.Bendák 288 a J.Páv 287.
Prodejx-Kontakt .
Úvodní dva duely se odehrály i ve druhém semifinále. Po nich je stav vyrovnaný 2:2 a Kotelna má nad C.H.A.N.C.Í. navrch 7 bodů.
V obou duelech vítězové dominovali na druhé dráze a obraceli vývoj. Soupeři jim však roli dost ulehčili.
C.H.A.N.C.E.-Kotelna .
Sprint žen č.2
22.5.2012 – Sprint
Podle ústní informace se nejlepší sprintérkou mezi ženami stala Hanka Koutecká, která ve finále zdolala Růženku Kovačíkovou. V boji o bronz uspěla Líba Korbelová proti Helče Pollnerové.
Sprint č.2 - Ženy
Pohár - termíny semifinále
21.5.2012 – Pohár
Termíny semifinále:
4.6.2012 po 16:00 - C.H.A.N.C.E. – Kotelna
1.6.2012 pá 16:00 - Prodejx – Kontakt
Na termínu druhého utkání se soupeři dohodli, pokud se u prvního utkání soupeři domluví na jiném termínu, není problém.
Sprint mužů č.2
21.5.2012 – Sprint
Během pondělního odpoledne se odehrála velká bitva ve sprintu, které předcházely komunikační manévry a poté úprava způsobu nasazení. 11 hráčů absolvovalo 11 utkání. V prvním kole se všechny tři duely rozhodly rovnou, ale od čtvrtfinále už přišla na řadu náhlá smrt, a to celkem pětkrát, dvakrát dokonce dvojitá, jednou i na konci setu. Výhru získal Ruda Schimmer, který udolal ve finále Přemka Krůtu. V boji o třetí místo udržel Jirka Guba v náhlé smrti lepší nervy než Hanuš Slavík.
Sprint č.2 - Muži
Stovky uzavřeny
21.5.2012 – Stovky
Díky paměti národa uzavřeny stovky u žen, jedna malinká změna tam byla...
Stovky
Přehled všech klasifikovaných náhozů
Rozlosování sprintu
20.5.2012 – Různé
Na základě výsledků stovek byla nasazena startovní čísla pro druhý letošní sprint. U stovek ještě musíme dohledat dva podzimní výkony u žen, o nichž víme, že se uskutečnily, ale zápisy se ztratily. Zatím dorovnáno průměrem.
Na řešení sporných podzimních startů nemám sil. Hlavně, že zůstal pocit dobře vykonané práce...
Sprint č.2
Stovky
Pohár, výsledky turnaje, sprint, stovky
14.5.2012 – Různé
Dal jsem konečně do kupy výsledky Poháru. Uznávám, že to je děsně pozdě a tím pádem úplně na prd. Sypu si popel na hlavu za svou nedůslednost. Pořád tam viselo asi 6 utkání a neměl jsem sílu to řešit. Přitom to mohla být velmi zajímavá soutěž, kdyby to ten mates zveřejňoval. Teď se to nějak dohrálo a dohledalo. Žádnou zmínku jsem nenašel pouze o utkání Štíři-Spajci z 23.11. Jedna dvojice utkání C.H.A.N.C.E.-Spajci dohrána byla včas, víme jistě v jakém smyslu, ale nevíme přesně kolik. Oba dva nedostatky však nemají vliv na postup z obou skupin. Semifinále si tedy zahrají Prodejx-Kontakt a C.H.A.N.C.E.-Kotelna. Termíny vyhlásím záhy.
S jistými komplikacemi skončil skončil Velikonoční turnaj. Prodejx neměl stále dohráno (přes dva týdny po skončení). Ovšem poté, co se zvedla vlna protestů proti takhle pozdní dohrávce, od záměru dohrát upustil. Prodejx měl jistě uznatelný důvod, a sice nemoc. Pravda je, že případná dohrávka reálně mohla ovlivnit pořadí družstev na bedně (třetí místo určitě - 273, 299 i na stříbro) a každopádně především jednotlivců. A přece jen vyhrát turnaj dva a půl týdne po jeho skončení, navíc hrou v úplně jiném režimu, čím všechny dohrávky určitě jsou, asi úplně standardní není.
Takže vítězi jsou C.H.A.N.C.E. (trochu chabá náplast za neobhájení titulu), Jirka Flejšar (konečně!) a Jana Kohoutková (Jani, vítej zpátky!).
Výsledky turnaje
Výsledky stovek dáváme do kupy a objeví se zde během pár hodin.
Na základě stovek proběhnou turnaje ve sprintu.
Muži - 21.května od 15 hod.
Ženy - 22.května od 16 hod
Liga slavně dohrána, výsledky turnaje
16.4.2012 – Různé
Tak Dravexu se konečně podařilo dohrát ligu. Ještě kdyby se mu podařilo i zaplatit startovné, maně mě napadá přirovnání o křížku a pohřbu.
Dohrávané utkání vyhráli v maximu sezóny Štíři a potvrdili čtvrtou příčku, což je jejich vrchol a podle výkonů lze konstatovat a předvídat, že ZATÍM.
Také skončil Velikonoční turnaj. Vyhráli Kontakt 2, Pepa Zvěřina a Hanka Koutecká.
Výsledky turnaje
Liga - 16.kolo
16.kolo - Mistrem je Kotelna
19.-20.3.2012 – Liga
Utkání OHM - Kotelna bylo pravým vyvrcholením ligy, výkony 1576:1602 hovoří za vše. "Finále" vyhrála Kotelna 6:2 a získala titul. Na OHM zbyla druhá příčka o skóre před C.H.A.N.C.Í., která v přímém souboji o bronz zdolala Prodejx. O utkání Dravex-Štíři nemám žádné informace (jak to?).
V "Béčku" zdolal Korund po pěkném výkonu Proximu. Kdyby se mu takhle dařilo dříve, poslední by jistě nebyl. Kontakt - Lvice nedohráno, téměř jistě to bude plichta.
Liga - 16.kolo
15.kolo
12.-13.3.2012 – Liga
Prodejx zdolal nejtěsnějším rozdílem Štíry. C.H.A.N.C.E. a OHM si rozdělili body, ačkoliv soupeři z utkání odcházeli s vědomím výsledku 5:3 pro C.H.A.N.C.I.. Chyba v součtu o jediný bod v Rozích ale přinesla remízu. Pro OHM se tím nic nemění, na zisk titulu musí v posledním utkání soutěže zdolat Kotelnu. Ta si snadno poradila s Dravexem, a sice opět v standardním, tedy hodně vysokém výkonu. V B skupině přehrál Kontakt bez zaváhání Proximu a zajistil si sedmou příčku. Korund po boji nakonec udolal Spajky, ale poslední příčka už mu zůstane.
Liga - 15.kolo
14.kolo
5.-6.3.2012 – Liga
Znovu výtečný OHM přehrál těsně Štíry, kteří opět podali výborný výkon, ale na soupeře z top dvojky si stejně jako před týdnem nepřišli. Kontakt bez zaváhání zdolal Spajky a jasně vede "dolní" skupinu. Kotelně se nedařilo a po slabším výkonu poprvé v sezóně prohrála. Šťastným výhercem byla C.H.A.N.C.E., u které ovšem také byla spousta rezerv. Nicméně si tak udržela naději na "bednu". O titul se zjevně poperou Kotelna a OHM. Lvice-Proxima nedohráno (stále?).
Liga - 14.kolo
13.kolo
27.-28.2.2012 – Liga
V obrovském dramatu, které se rozhodovalo až posledních hodech, opět podobně jako na podzim Prodejx zdolal OHM. To nahrálo Kotelně, která po výborném výkonu 1639 zdolala velmi kvalitně hrající Štíry a je na tom v tuto chvíli nejlépe. C.H.A.N.C.E. se rozpomněla na své lepší chvíle a výkonem přes 1600 zdolala velmi slušně hrající Dravex. Kontakt výkonem poněkud "zadrženě" přehrál Korund, v malých hrách docela těsně. Spajci a Lvice si body rozdělili, když Lvice dosáhly výrazně vyšší výkon, ale závěr Honerů přinesl Spajkům jednobodouvou výhru a cennou remízu.
Liga - 13.kolo
12.kolo
20.-21.2.2012 – Liga
Proxima přehrála jistě Spajky. OHM pokračuje v parádních výkonech (1592) a tentokrát to odnesl Dravex, který však výkonem určitě nezklamal. Roman Opitz dal na Honerech 70. Štíři bojovali jako lvi a tentokrát se jim opět dařilo. Svým nadšeným výkonem s přehledem přehráli opět tápající C.H.A.N.C.I. Obhájce tak prohrál potřetí v řadě a o obhajobě si může již jen nechat zdát. Lvice zdolaly s velikým kusem štěstí těsně Korund. Kotelna-Prodejx nedohráno, utkání je zcela otevřené a může skončit tak i tak.
******
Utkání Štíři-Dravex se nedohrálo. Sice tomu příliš nerozumím, ale rozhodnutí družstev samozřejmě respektuji. Další informace najdete vpravo v shoutboardu.
Liga - 12.kolo
Rozlosování nadstavby
16.2.2012 – Liga
Tak se to podařilo: Rozlosování nadstavby
Základní část téměř dokončena - obavy se nepotvrdily
14.2.2012 – Liga
Zákulisní informace se naštěstí a k mé velké radosti nepotvrdily a téměř vše nakonec zjevně proběhlo tak, jak mělo. Dravex úspěšně dohrál utkání proti Korundu, vyhrál a postoupil do horní šestky. Také utkání Lvice - Kotelna bylo dohráno a dopadlo úspěšně pro Kotelnu, která podala opět výtečný výkon.
A nyní vysvětlím to téměř. Naprosto mi nebere rozum, proč nebylo dohráno utkání Štíři - Dravex? Dohrává se z nejrůznějších důvodů celá řada utkání. Samozřejmě to není ideální, nicméně lidi jsou vytíženi a často se jen složitě hledá volný čas. A proto se dohrávky všeobecně tolerují. Jasně, že člověk z toho není odvázaný a může se třeba i cítit znevýhodněn, ale neumím si představit, že bych to soupeři nepovolil. Ostatně je zde ještě možnost, že neodehraje i někdo z mého družstva a pak se utkání dohraje společně. Jedině snad, když soupeř výslovně prohlásí, že to dohrávat nebude. To se ovšem dělá pouze v případě, když je utkání víceméně rozhodnuté. To rozhodně není případ utkání Štíři - Dravex. Tento duel je výsledkově naprosto otevřený a vyhrát mohou obě družstva. Oba soupeři jsou účastníky "velkého" finále a nevidím jako vhodné, aby si pouštěli body bez boje. Viz (zápis).
Je zde totiž i další aspek, který si možná všichni ani neuvědomují, a sice, že takovými "nedohrávkami" se neovlivňuje pouze tan daný konkrétní zápas, ale v podstatě celá soutěž. Pořadí je vyrovnané a každý bod může hrát roli. Před lety vzdal Slamont dohrávku s Výzkumem, který pak získal titul a pak měl od řady lidí na talíři, že to bylo nepoctivě. Ovšem to nebylo rozhodnutí Výzkumu, ale jen a pouze Slamontu, a to bez jakéhokoli nátlaku. To už pak ale nikdo neřešil a řada lidí jen viděla to zvýhodnění Výzkumu. Shodou okolností letos se to stalo dvakrát a v obou případech z toho profitují Štíři. Tím proboha nechci ani naznačit, že by na tom měli mít nějaký podíl, o tom nemám ani nejmenší náznak informací. Poté, co jim "hratelný" zápas odevzdala Proxima, by měl totéž udělat finalista Dravex? V tom postrádám jakoukoli logiku. Jediná konstrukce, která mě napadá, je ta, že by snad ten Dravex měl původně přece jen jiné úmysly ??? :-)
Takže závěr. Chci slyšet i od Dravexu, že dobrovolně nechce utkání dohrávat (zatím jsem tu informaci dostal pouze od Štírů bez bližšího vysvětlení) a pokud tomu tak je, tak bych rád znal od obou soupeřů důvod, proč by mělo utkání takhle nestandardně dopadnout.
Při pohledu na tabulku je zřejmé, že výsledek utkání s největší pravděpodobností nezpůsobí její změny. Štíři budou čtvrtí a Dravex šestý. Proto udělám rozlosování nadstavby, počítám, že během středy to nějak zvládnu (i když mám sice prázdninovou dovolenou). Nadstavba tedy začne 20.února a znovu upozorňuji, že dvojice jsou uvedeny dle pořadí pouze pro informaci kdo s kým bude hrát. Konkrétní temíny a časy stanovím podle požadavků družstev s ohledem na směny.
Nadstavba odložena
9.2.2012 – Liga
Odkládáme začátek nadstavby o týden na 20.2.2012. Stále nemám výsledky tří utkání !!! Proto nemůžu určit, kdo s kým má hrát a ani stanovit termíny podle volna družstev. Důrazně žádám kapitány družstev, kterých se to týká, aby mi aspoň řekli, co se děje. Nemám ani jednu konkrétní, jasnou a přímou informaci.
Jde o Kotelnu, Lvice, Dravex, Korund a Štíry. Tím netvrdím, že jsou všichni na vině a je mi jasné, že v tom někdo je zcela nevinně!
A dále bych chtěl jen připomenout, že normální je hrát o to, abych se umístil co nejlépe. Pokud to někdo dělá jinak, je to podle mě dost zvrácený přístup...
Liga
6.2.2012 – Liga
Mohl byste mi někdo poradit jak mám vytvořit rozlosování nadstavby, když týden po oficiálním konci základní části stále ještě nemám konečné výsledky tří utkání? Tak není možné určit pořadí a nalosovat soupeře. Stále se jen dovidám zákulisní šeptandu o jakýchsi machinacích s výsledky, vyčkávání a vypočítavosti. Ale oficiálně mi stále nikdo nic neřekl!
11.kolo
30.-31.1.2012 – Liga
V utkání prvního s druhým zdolal OHM po výborném výkonu C.H.A.N.C.I. Nicméně až na Plzeň to bylo vyrovnané a zejména Rohy obhájce víceméně odevzdal (dvě nuly na druhé dráze). OHM potvrdil výhru v dohrávce proti Lvicím, rekord nepadl, ale byl z toho nejlepší výkon sezóny 1653. OHM má nyní výbornou formu. Kontakt si snadno poradil s Proximou. Kotelna přehrála Korund o více než 350 bodů. Lvice zdolaly Spajky. Štírům se proti Dravexu moc nevedlo, utkání zatím není dohráno.
Liga - 11.kolo
Dnešní výsledky Poháru
25.1.2012 – Pohár
V dnešních utkáních Poháru zdolala Kotelna Proximu 16:0 (1459:1311) a C.H.A.N.C.E. pokračovala ve svých mizerných výkonech (samozřejmě výjimky tam jsou) a nestačila na bojovné Štíry 4:12 (1392:1423).
10.kolo
23.-24.1.2012 – Liga
Každá série jednou končí. Tentokrát to byla série C.H.A.N.C.E. bez porážky, která trvala od 12.dubna 2010 během 23 utkání. Zasloužila se o to Kotelna skvělým výkonem 1600. C.H.A.N.C.E. ale svým mdlým výkonem soupeři pozici značně usnadnila. Ještě lépe si vede OHM v nedohraném utkání proti Lvicím. OHM útočí na rekord kuželny. Jirka Kadlec měl unikátní Dorážku - 25 a 23. Celkem 48 zřejmě nemá obdoby. Čelo tabulky se tak notně zahušťuje. Ani Štírům a Prodejxu se nedařilo, ale proti výkonům svých soupeřů si to tentokrát mohli dovolit a oba nakonec "utrpěli" vítězství. Ale Proxima však Štírům svým rozhodnutím utkání nedohrát pustila body docela zadarmo, remíza byla celkem reálná.
O utkání Dravex-Korund nemám doteď ani jedinou zmínku...
Liga - 10.kolo
9.kolo
16.-17.1.2012 – Liga
Prodejx zdolal vedoucí OHM a připravil mu první porážku v soutěži. C.H.A.N.C.E. nezaváhala proti statečně bojujícímu Dravexu a dostala do čela tabulky. Kontakt těsně nestačil na Štíry a bude mít velké problémy s postupem do první šestky, což by byla určitě pro finále škoda.
Lvice-Kotelna zatím odloženo, Proxima-Korund nedohráno.
Liga - 9.kolo
Sprint žen
10.1.2012 – Ostatní
První sprint žen vyhrála Xenie Sekáčová, které ve finále zdolala Jitku Jámovou v náhlé smrti 19:17. Třetí příčku získala Jana Kohoutková a bramborovou pozici si odnesla Hanka Koutecká.
Nejlepší disciplínu i dráhu zahrála Jana Kohoutková - 180 a 91.
[Výsledky prvního sprintu žen]
Sprint mužů
9.1.2012 – Ostatní
První sprint mužů byl plný náhlých smrtí. Z 15 odehraných utkání ce hned 12 rozhodovalo v náhlé smrti. Občas také se rozvířily velké emoce, ale to k tomu vždy patří. Vítězem se stal i přes zjevné zranění Jarda Páv, kterému se vyplatila koncentrace na rozhodující hody a zvládl čtyři rozhozy. Druhé místo patří Vláďovi Čížovi. V souboji o třetí místo zdolal Roman Opitz, jak jinak než v rozhozu, Honzu Jíru.
Nejlepší disciplínu i dráhu předvedl předvedl Roman - 181 a 104 (ne ve stejném utkání).
[Výsledky prvního sprintu mužů]
Sprint mužů
8.1.2012 – Ostatní
Poslední dva náhozy byly sice dohrány, ale nikdo mi výsledky neoznámil. První šestnáctka postupujících se nezměnila, možná se změnilo pořadí uvnitř šestnáctky, ale to nedokážu posoudit a už nemůžu dále čekat. Také se nikdo oficiálně neodhlásil. V definitvním pořadu utkání jsem pouze vyhověl žádosti J.Zvěřiny a prohodil pořadí startu 7. a 8. dvojice. Ale může se stát, že se někdo z hráčů nedostaví, pořad se posune a čekat se nebude. Pepa s tím musí počítat a svůj příchod maximálně urychlit.
[Los prvního sprintu] [Pravidla]
Aktuální informace
3.1.2012 – Ostatní
K dokončení podzimní části zbývají dohrát 3 starty ve dvou utkáních. Snad se to podaří co nejdříve.
Ovšem je již nutné připravit pondělní a úterní sprinty. U žen je pořadí osmičky jasné. U mužů by nějaké změny mohly teoreticky nastat, a to dokonce na pomezí šestnáctky (u hráčů Prodejxu), rád bych poskytl nějaký čas na dohrání, ale komplikace nastává s případnou aktualizací pořadí, protože jsem od pátku do neděle mimo domov. Nicméně se jedná o dva hráče Prodejxu, takže dávám čas na započítání případné dohrávky do neděle 8.1.2012 do 20.00. Druhá dohrávka Prodejxu by znamenala pouze posun v nasazení, což není pro vlastní průběh až tak zásadní.
Připomínám pravidlo, podle kterého se v případě, že se hráč nemůže nebo nechce zúčastnit a odhlásí se předem, posunuje pořadí a do pavouka budou nasazeni hráči dle dalšího pořadí. Hráč, který se odhlásí, dostane do GP 3 body, stejně jako by startoval. Naopak v případě, že se hráč bez omluvy nedostaví, nedostane žádný bod.
Pořadí jednotlivců: [muži] [ženy]
Sprint: [Předběžný los] [Pravidla]
Změny termínů
12.12.2011 – Ostatní
Vzhledem k tomu, že nebylo možné na kuželně hrát, je nutné pozměnit "jízdní řád".
Vánoční turnaj - vypisuji další 4 termíny - 19. a 20.12.2011 a 2. a 3.1.2012. Formulář je příslušně upraven. Rozlosování se mi asi nepodaří do konce týdne aktualizovat, protože jsem v zahraničí.
Stovky - očekává se velký nápor, termín dokončení podzimní části se posunuje na 15.1.2012, takže termínů by mělo být dostatek.
Sprinty - není dohrána řada zápasů ligy, z jejíž pořadí jednotlivců vychází nasazení do vánočních sprintů. Dále bude plno stovkařů, takže sprinty se odehrají až 9. a 10.1.2012.
Liga a Pohár - pokuste se dohrát co nejdříve (sám mám máslo na hlavě).
Elektřina na kuželně opravena
11.12.2011 – Ostatní
Pracovníkům ČEZ se podařilo (aspoň doufám) závady odstranit, takže pořad turnaje ve dnech 12.-14.12.2011 by měl proběhnout bez potíží. Dnes vypíšu další čtyři termíny pro ty, kteří neměli možnost odehrát minulý týden a pro ty, iteří čekali jak se situace vyvine. Soutěž ve sprintu se vzhledem k mnoha nedohrávkám ligy a také vzhledme k očekávanému finiši turnaje ve stovkách odehraje také až v lednu.
Turnaj - v úterý je start nejistý
6.12.2011 – Turnaj
POZOR!!! - Vzhledem k potížím s centrálními pojistkami a opakovanými výpadky proudu, je úterní pořad turnaje značně nejistý. Pokud nebude možné hrát, domluvíme starty se všemi, kterých se by se případný výpadek týkal, individuálně.
Závada je nahlášena na ČEZ. Jakmile budou aktuální informace, hned je zveřejním. pokud bude problém, ozveme se telefonicky.
8.kolo
28.-29.11.2011 – Liga

Liga - 8.kolo
7.kolo
21.-22.11.2011 – Liga

Liga - 7.kolo
6.kolo
14.-15.11.2011 – Liga

Liga - 6.kolo
5.kolo
7.-8.11.2011 – Liga

Liga - 5.kolo
4.kolo
31.10.-1.11.2011 – Liga

Liga - 4.kolo
3.kolo
24.-25.10.2011 – Liga

Liga - 3.kolo
2.kolo
17.-18.10.2011 – Liga

Liga - 2.kolo
Rozlosování Poháru
17.10.2011 – Pohár
Konečně jsem dokázal vytvořit jízdní řád Poháru. Jsem si vědom, že dodržení termínového kalendáře pro někoho může být někoho hodně narychlo. Každopádně tuto středu odehrajte co můžete a když to nepůjde, tak to není žádná tragédie. Teoreticky je čas to odehrát do konce února, ale samozřejmě čím dříve, tím lépe. Je připomínám, že NENÍ MOŽNÉ HRÁT SÁM, ale vždy proti soupeři. Proto je nezbytně nutné koordinovat dohrávky (a le i případné předehrávky) se soupeřem a vždy postavit proti sobě úplné dvojice. Řečí našeho parlamentu to znamená "vypárovat se" :-).
Věřím, že při troše dobré vůle se všechno hravě zvládne.
Rozlosování Poháru 2011-2012
Na úvod velké překvapení - Dravex poráží Kontakt
10.-11.10.2011 – Liga
Obhájce C.H.A.N.C.E. si poradil se Spajky bez ztráty bodu. Dravex využil slabší chvilky Kontaktu (1408) a výkonem na hranici 1500 jej zdolal. Kotelna zahrála výborně (1588) a přehrála nebezpečné Štíry, i přes velký celkový rozdíl v Dorážce s velikým štěstím. Utkání Prodejx - Lvice skončilo stejně jako vloni remízou, a to ještě Aleš vyhrál v dohrávce Dorážku "s přehledem" po výkonec 9 a 6 o jednu! Dohrávka utkání OHM - Korund překvapení nepřinesla. Favorizovaný OHM vyhrál bez ztráty bodu. Těsná byla pouze Dorážka - o 3.
Liga - 1.kolo
Pro Věru
10.10.2011 – Různé
No vida, na Shoutboardu se objevují závažná témata :-).
Věrko, kvalifikace na "repre" turnaje je dle Rozpisu soutěží spojena výlučně s turnajem na 100 hs. Pokud se jej nezúčastníš, tak nemusíš mít nejmenší obavy, právo na start Ti na základě umístění rozhodně nemůže vzniknout.
Hanuš
Odpověď Jirky Jitce
7.10.2011 – Různé
Jirka Guba veřejně odpověděl Jitce Stejskalové na poznámku na Shoutboardu.
Zde je jeho odpověď
Rozlosování Ligy 2011-2012
6.10.2011 – Liga
Rozlosvání je na světě. Řekl bych, že tam je docela málo směnových konfkliktů. Ale ony se jiné konflikty zcela jistě objeví...
Rozlosování 2011-2012
První dvě kola Ligy
5.10.2011 – Liga
1.kolo  10.10.2011 po 16:00 Spajci  – C.H.A.N.C.E.
                      17:30
                      19:00 Dravex  – Kontakt
        11.10.2011 út 16:00 Kotelna – Štíři
                      17:30 Prodejx – Lvice
                      19:00 OHM – Korund

2.kolo  17.10.2011 po 16:00
                      17:30 Korund  – Spajci
                      19:00 C.H.A.N.C.E.  – Prodejx
        18.10.2011 út 16:00 Štíři – OHM
                      17:30 Proxima – Dravex
                      19:00 Kontakt – Kotelna
Rozpis ročníku a termínový kalendář
5.10.2011 – Různé
Před losem v tuto chvíli aspoň:
Rozpis 2011-2012
Termíny 2011-2012
Poděkování !!!
4.10.2011 – Různé
Pomoci při podsypu kabelu ani zahrabání přišlo jen pár klasických úderníků. Všem, kteří nějak přispěli patří uznání a dík.
Ovšem velký dík za hlavní organizaci celé akce ze strany klubu patří Jardovi Mlejnkovi, který se velmi podstatně zapojil také manuálně ! Velký podíl na celé akci měl samozřejmě i Jirka Vrablec, který musel při administrativním zařizování často běhat od čerta k ďáblu, dále velmi významně přiložil k dílu jak ruku (spíš obě, a hodně intenzivně), tak své organizační schopnosti Vašek Joudal.
Všem patří uznání a díky !
Informace
20.9.2011 – Různé
Soutěže začnou 10.října. Rozlosování a další dokumenty vydám jakmile to bude možné.
Nutnost pomoci !!!
9.9.2011 – Různé
Na kuželnu zavádíme plyn. V neděli 11.9.2011 vykope bagr přípojku. Před položením potrubí je v pondělí 12.9.2011 podsypat do výkopu písek ve vrstvě cca 10 cm. Písek je před kuželnou k dispozici. Vyzývám kohokoli ochotného, aby přiložil ruku k dílu.
Kdo můžete, ozvěte se prosím a domluvíme se co a jak!!!
14.ročník turnaje za námi
9.9.2011 – Turnaje
Turnaj opět vyhrál SKC Speichersdorf, ale tentokrát jen o dva body před Jiskrou Hazlov a 6 bodů před Lokomotivou Cheb. Bylo to opravdu hodně nabité (1794, 1792, 1788).
Mezi muži triumfoval Václav Hlaváč se 480 body, před Honzou Vankem (477) a Hanušem Slavíkem (475).
Kategorii žen vyhrála Lucka Tauerová se 436, druhé místo získala Zuzka Kožíšková za 434 a třetí byla obhájkyně výhry Dana Blaslová se 430.
Výsledky
14.ročník turnaje Klubu
25.7.2011 – Turnaje
Zveme Vás všechny na náš tradiční turnaj na 4×100 hs. Přijďte si před zahájením sezóny zahrát!
Potřebné odkazy najdete pod hlavním menu.
Přihláška do příští sezóny
25.7.2011 – Různé
Prosím všechny kapitány, aby potvrdili svou účast v příští sezóně přihláškou.
Zároveň vyplňte požadavky na termíny. Soupisku vyplnit můžete, pokud ji víte, ale v tuto chvíli není nutná, můžete ji doplnit později.
Přihláška