Head

Aktuality 2006-2007

Parádní výkon
25.5.2007 – Různé
Nemůžu nenapsat informaci, že dnes večer hodil Štěpán Diosegi v Hazlově na Podnikovém turnaji na 120 hs skvělých 610 !!!
Sborník 2006-2007
20.5.2007 – Sborník
Tradiční Sborník
Vyhlášení výsledků
18.5.2007 – Různé
V pátek 18.května proběhlo tradiční vyhlášení výsledků našich soutěží. Poháry, medaile i dárkové koše byly rozdány všem, kteří si je vybojovali. Největší sběratel byl zřejmě Kontakt, který kromě 1.ligy vyhrál všechno, co se dalo. Také Jitka Stejskalová se blýskla prvenstvími ve všech třech turnajích. Dlouholetá a několikanásobná vítězka Grand Prix Věra Martincová ohlísila odchod z našich soutěží a sklidila velký potlesk.
Pivo teklo proudem (více než o polovinu větší spotřeba než vloni), víno a další pitivo zase o trochu méně. Zábava i hudba byly dobré, nálada po většinu času výborná, náznaky neshod nad ránem byly včas a zdárně zažehnány.
Opět musím poděkovat Kájovi Kříženeckému a ocenit jeho trpělivost, ochotu, toleranci a nezdolnou vitalitu, neboť v sobotu na Rychtě následovala svatba s přibližně stejným počtem lidí jaon na naší akci.
A na závěr - na sále zbyla červená bunda na zip značky DIESEL s modrým nápisem na hrudi. Její majitel si ji může u mně vyvednout.
Takže doufejme, že se zase za rok sejdeme.
Mistrovství republiky
15.5.2007 – Různé
Během uplynulého víkendu se konaly finálové turnaje Mistrovství ČR jednotlivců v katogoriích dospělých.
Již poněkolikáté se do finále probojovala v dresu Lomnice i naše členka Věra Martincová. Letos se jí mezi seniorkami v Kutné Hoře dařilo a obsadila skvělé 10.místo za výkon 537.
Je potřeba si uvědomit, že tohle je opravdu obrovský úspěch, který možná ani řada z členů klubu nedokáže pořádně ocenit.
Výtečně se dařilo také našemu dlouholetému členu a současnému příležitostnému hráči Kotelny Honzovi Miškovskému, který se dokonce v kategorii seniorů v Třebíči protlačil na bednu a získal nádherné 2.místo za 580.
Také další nám známí hráči se neztratili:
Jirka Běloh byl třetí mezi muži (fantazie!!!).
Zuzka Kožíšková byla mezi ženami 12..
Herní část sezóny ukončena
15.5.2007 – Grand Prix
Finále Poháru zakončilo herní část sezóny. Konečně tak bylo možné uzavřít všechny soutěže. Zejména pak prestižní pořadí Grand Prix. Mezi muži bylo na prvních dvou místech jasno, na třetí se ještě mohl teoreticky protlačit P.Krůta před H.Gubu. Ovšem H.Guba příležitost vylešit si průměr v Poháru využil, poskočil o pár míst nahoru a rozhodl o svém třetím místě.
Pořadí mužů:
1. Diosegi Štěpán      C.H.A.N.C.E.   183
2. Guba Jiří           Kontakt        153
3. Guba Hubert         Kontakt        130
4. Krůta Přemysl       Kotelna        123
5. Vetchý Pavel        Kotelna        110
6. Mlejnek Jaroslav    OHM            103

Mezi ženami došlo k avizované výměně na druhém postu, kam se protlačila S.Vajdíková, která odsunula na bronzovou pozici J.Stejskalovou, trochu paradoxně vítězku všech tří turnajů. Ovšem Jitka si nějak neuhlídala pravidlo, že pro započítání do pořadí jednotlivců v Poháru jsou nutné dva starty. A výbroný výkon K.Tůmové ve finále Poháru dokonce ohrozil i její třetí místo. Ale Květa nakonec zůstala o 3 bodíky čtvrtá. Prvenství V.Martincové bylo jasné už dříve.
Pořadí žen:
1. Martincová Věra     Výzkum         167
2. Vajdíková Soňa      Kotelna        145
3. Stejskalová Jitka   Štíři          135
4. Tůmova Květa        Kontakt        132
5. Kovačíková Růžena   Výzkum         126
6. Prouzová Monika     Kotelna        109
Grand Prix
Kontakt vítězí v Poháru
11.5.2007 – Pohár KKCHS
Kontakt nedal Kotelně nejmenší šanci a nepovolil jí uhrát jediný bod. Vítězové rozhodli o svém titulu již v první polovině utkání a v závěru si výhru v poklidu pohlídali. Kotelna nedokázala zopakovat svůj výtečný výkon ze semifinále a tentokrát se jí vůbec nedařilo.
Pohár - Play-Off
Pohár KKCHS je již uzavřen, všechna data jsou aktuální.
Sláva - skončila 1.liga
9.5.2007 – 1.liga
Včera byl slavnostně dokončen asi historicky nejdelší zápas, který trval od 18.března do 9.května, a ještě ke všemu se podle losu měl odehrát 15.ledna.
Dohrávka utkání Prodejx - C.H.A.N.C.E. přinesla všeobecně očekávanou remízu a jen mírné posuny v pořadí jednotlivců, pořadí Grand Prix se nezměnilo.
Zbývá dohrát už jen finále Poháru (mělo by se konat 11.5.), po němž mimo jiné nastane zásadní změna na medailových postech v pořadí Grand Prix žen.
1.liga - 12.den
Podnikový turnaj skončil triumfem Kontaktu
2.5.2007 – Turnaj
Podnikový trunaj přinesl nebývale kvalitní výkony. 1470 na 5.místě asi nemá obdoby. Vyhrál s přehledem Kontakt (1538). Za ním to byla nabité: druhá Kotelna - 1485, třetí Výzkum - 1483 (pravděpodobně ve své týmové derniéře), čtvrtý Slamont - 1478 a pátá C.H.A.N.C.E. - 1470.
Mezi muži zvítězil H.Guba - 294 následován H.Slavíkem (280), Š.Diosegim a P.Jandou (oba 279).
Kategorii žen vévodí J.Stejskalová s 286, za ní skončily K.Tůmová (266) a L.Korbelová (255).
Konečné výsledky turnaje
Druhým finalistou je Kotelna
26.4.2007 – Pohár KKCHS
Kotelna (1456) si hladce poradila se C.H.A.N.C.Í. a jde do finále proti Kontaktu.
Přemek Krůta ozdobil zápas výkonem 281.
Pohár - Play-Off
Pohár KKCHS aktualizován plně, včetně jednotlivců.
Pohár KKCHS
25.4.2007 – Pohár KKCHS
V prvním semifinále zdolal 15.4. Kontakt nakonec vcelku jistě Prodejx.
Druhé semifinále by se mělo hrát ve čt 26.4.
Do souborů Poháru bylo doplněno vše co šlo.
Grand Prix
25.4.2007 – Grand Prix
Stav Grand Prix je sice průběžně aktualizován, ale např. stav pořadí mužů není plně oficiální, protože kupodivu stále ještě není dokončena 1.liga. Proto také není stále uzavřeno její pořadí i jarní pořadí jednotlivců mužů, na rozdíl od pořadí žen, které za konečné považovat lze. Průměry z Poháru uzavřu logicky až po jeho skončení.
Průběžné výsledky turnaje
Podnikový turnaj
25.4.2007 – Turnaj
V podnikovém turnaji jsou i relativně dlouho po skončení sezóny stále k vidění velmi pěkné výkony.
Průběžné výsledky turnaje
Velikonoční turnaj
23.4.2007 – Turnaj
Velikonoční turnaj Vyhrál Kontakt 1 (756) před družstvem C.H.A.N.C.E. 1 (749) a Kotelnou 1 (725).
Mezi muži vyhrál Rudolf Schimmer 269 a v kategorii žen Jitka Stejskalová (239).
Konečné výsledky turnaje
Semifinále Poháru
3.4.2007 – Pohár
Složení semifinálových dvojic:
Kotelna - C.H.A.N.C.E.
Kontakt - Prodejx
Oba prvně jmenovaní mají k dispozici všechny výhody vyplývající z Pravidel a Soutěžního řádu.
Žádám kapitány všech týmů, aby urachleně dohodli termíny a poté mi je nahlásili.
Kontakt a C.H.A.N.C.E. jdou po parádních výkonech dál
28.3.2007 – Pohár
Druhý čtvrtfinálový turnaj byl v úvodu výrazně poznamenán zdravotními problémy, provázenými dokonce příjezdem sanitky a nutností lékařského zásahu přímo na kuželně. Tato nepříjemnost se týkala Výzkumu a na výkonech jeho hráčů to zřejmě bylo vidět, navíc nemohl v tu chvíli hrát v plném počtu. Ovšem dotklo se to všech přítomných hráčů a atomosféra turnaje tím byla poznamenána.
Nicméně řada hráčů i tak dokázala podat výtečné výkony a především vystoupení Jirky Guby - 272 a strojově dokonalá Dorážka Štěpána Diosegiho - 262 byly skutečnou ozdobou turnaje.
Souboj o postup svedli Kontakt, C.H.A.N.C.E. a OHM. Ve vedení se střídali dva prvně jmenovaní. V závěru unikl Kontakt a náskok si v pohodě udržel. Před závěrem se OHM přiblížil k C.H.A.N.C.I. na 12 bodů a poslední hráči obou družstev Š.Diosegi a J.Přichystal předvedli strhující duel o postup. J.Přichystal parádně chytil Plné a soupeři unikal, ovšem Š.Diosegi osvědčil své hráčské kvality na Dorážce a v ní nakonec rozhodl (104 bez hodovky je super).
Přestože všichni přítomní spontánně souhlasili s dohrávkou Výzkumu, jehož oslabení nebylo dáno liknavostí jeho hráčů, ale vyšší mocí, nebude vzhledem k stavu Výzkum turnaj dohrávat.
Pohár - Čtvrtfinále
Na závěr tři dvanáctistovky
27.3.2007 – 2.liga
Vítězní Štíři zdolali Dravex po velmi vyrovnaném zápasu s notnou dávkou štěstí (+3, +6).
P-12° si také vybral velký kus štěstí, když v souboji o únik z poslední pozice porazili těsně Mušketýry, přestože za nimi v celkovém výkonu o 31 bodů zaostali. Ale výhry o 10, o 1 a o 4 jim přinesli čtvrtou pozici a na Mušketýry zbylo překvapivě posladní 6.místo.
2.liga - 21.den
Na závěr dvě patnáctistovky
26.3.2007 – 1.liga
Mistrovská Kotelna znovu přehodila hranici 1500 bodů (1511). Tentokrát to "odnesla" C.H.A.N.C.E., která i přes velmi slušný výkon (1455) odešla s kanárem a ztratila naděje na medaili. Z té se může radovat OHM.
Druhý top výkon předvedl Výzkum (1501) a přehrál jím s přehledem Slamont. Družstva skončila na 5. a 6.místě. Výzkum skončil sezónu dost unikátně bez jediné remízy.
Závěrečný duel dvou posledních celků skončil po vyrovnaném boji opět bez vítěze. Vzhledem k průběhu soutěže bylo ovšem už před zápasem jasné, že Korund ani v případě jakékoli výhry nemůže Prodejx předstihnout. Oba poslední celky mají jedinou výhru a tím štědrým byl v obou případech Výzkum, který tím zahodil šanci bojovat o stupně vítězů.
1.liga - 22.den
Dohrán byl i asi "nejdelší" zápas sezóny, ve kterém se rozešli Slamont a Kotelna smírně.
1.liga - 14.den
Do semifinále Poháru jdou Kotelna a Prodejx
21.3.2007 – Pohár
V prvním čttvrfinále bojovali velmi vyrovnaně družstva Kotelny, Prodejxu a Slamontu, maximální rozdíl mezi nimi v průběhu tunaje byl pouze 14 bodů. Dravex od počátku ztrácel. Od 2.rundy vedl Prodejx, ale v závěru zabral P.Krůta (244) a strhl vítězství na stranu Kotelny. Veškerý náboj vyrovnaného boje tří družstev o postup ovšem zmizel tím, že Slamontu se nedostavil poslední hráč.
Pohár - Čtvrtfinále
Prvenství Štírů potvrzeno, Spajci třetí
20.3.2007 – 2.liga
Dravex zdolal s přehledem výrazně P-12°, který uspěl pouze v Dorážce.
Štíři po vrcholném výkonu 1352 nedali šanci Mušketýrům - že by příprava na 1.ligu? Nu uvidíme... Štíři potvrdili své podle vývoje soutěže zcela očekávané prvenství ve 2.lize.
2.liga - 20.den
Favorité bodovali
19.3.2007 – 1.liga
Kontakt po pěkném výkonu 1480 přehrál Výzkum. Vítězové vyhráli první tři hry, Honery patřily Výzkumu. Obhájce tak jen potvrdil svou stříbrnou pozici.
OHM přehrál Korund bez ztráty bodu. Korund více vzdoroval ve velkých hrách. OHM posílil naděje na bronzovou příčku.
1.liga - 21.den
Nevýrazné výkony
13.3.2007 – 2.liga
Spajci dokázali zdolat Mušketýry, když zvládli lépe malé hry než soupeř.
P-12° a Štíři se rozešli smírně, čímž byla korunovace Štírů pro tuto chvíli odložena. P-12° vyhrál Dorážku o pouhý bod a jak se v závěrečném účtování hodil.
2.liga - 19.den
Čtvrtfinále Poháru
13.3.2007 – Pohár
Pokud by snad stále ještě někdo nechápal: Pohár - Čtvrtfinále
Kotelna mistrem
12.3.2007 – 1.liga
Kotelna s velkou porcí štěstí zdolala Výzkum i přes menší celkový výkon (Ro +1, Pl +5). Její náskok v čele tabulky je tak velký, že již nemůže být předstižena a zajistila si tak titul. Blahopřeju.
OHM a Slamont se rozešli nerozhodně. Celkoivé výkony byly velmi vyrovnané, ovšem jednotlivé hry ani náhodou (-18, 62, 54, -102).
C.H.A.N.C.E. zdolala Korund o "člověka" (+239), vyrovnaná byla jen Dorážka (o 3), vše ostatní jednoznačně.
1.liga - 20.den
Výzkum si vypil kalich hořkosti do dna, když v dohrávce prohrál nešťastně s Prodejxem a opět měl vyšší výkon, tentokrát o 25. Prodejx tak opustil poslední příčku a Výzkum naopak ztratil veškeré naděje na medaili.
1.liga - 18.den
Spajci a Lvice smírně
6.3.2007 – 2.liga
Jediný zápas dne skončil po vyrovnaném průběhu remízou. Lvice již mají vše odehráno a dosáhly 12 bodů, o bod více než vloni.
2.liga - 18.den
Jirka Guba 310
5.3.2007 – 1.liga
Kontakt porazil Slamont o neuvěřitelných 280 bodů. Zápas okořenil skvělým výkonem Jirka Guba, který dosáhl letošního maxima 310.
OHM udolal se štěstím Prodejx. Prodejx vyhrál Dorážku, zbytek OHM. O osudu zápasu rozhodovaly až poslední hody. J.Mlejnek udržel nervy a zajistil OHM výhru v Honerech o 2 body.
1.liga - 19.den
Termíny Čtvrtfinále Poháru
7.3.2007 – Pohár
Termíny turnajů:
28.3.2007 - 15:00     ČF1: Kontakt - Výzkum - C.H.A.N.C.E. - OHM
21.3.2007 - 15:00     ČF2: Kotelna - Prodejx - Slamont - Dravex

Pohár KKChS
Pro méně zkušené návštěvníky webu, kterým není jasný hrací systém a kteří nečtou základní dokumenty sezóny: Rozpis 2006-2007
Dravex se na 2.místě odpoutává
27.2.2007 – 2.liga
Dravex poráží Spajky na číslo jasně, ale na Dor a Pl po velké bitvě a odskočil na 2.místě o 4 body.
P-12° po vyrovnaném průběhu s trochu štěstí zdolává nejtěsnějším možným rozdílem Lvice a přibližuje se k vyrovnané trojici v tabulce před ním a jistě bude chtít přenechat poslední místo někomu jinému.
Boj o 3.místo (tedy o koš) je nebývale vyrovnaný, druhý Dravex má přece jen náskok. Pozice Štírů se zdá již neotřesitelná.
2.liga - 17.den
Kotelna pokračuje v patnáctistovkách
26.2.2007 – 1.liga
Kotelna opět předvedla parádní výkon - 1528. V tomto případě pouze přihlížel Korund, a to z hodně velké dálky - rozdíl činil celých 248 bodů. Zápas byl okořeněn další třístovkou - Přemek Krůta hodil 303, P.Vetchý ho navíc podpořil výkonem 298.
Výzkum - Prodejx nedohráno, Výzkum těsně přes 1400, tedy žádný propadák, Prodejx ovšem hrál velmi slušně, remíza jej téměř jistě nemine a sahá i po obou bodech (Plzeňka o 109).
1.liga - 18.den
Čtvrtfinálové turnaje Poháru jasné
20.2.2007 – Pohár
Konečně se podařilo přimět řadu liknavců k dohrání celé základní turnajové části. Takže kdo chtěl Pohár dohrát, tak jej dohrál, kdo nechtěl, je to jen jeho věc.
Vykrystalizovalo pořadí, které stanovilo toto složení čtvrfinálových turnajů:
ČF1: Kontakt - Výzkum - C.H.A.N.C.E. - OHM
ČF2: Kotelna - Prodejx - Slamont - Dravex
Aniž bych podceňoval ten druhý turnaj, tak ten první mi připadá řečeno fotbalovou terminologií jako skupina "smrti" (17 aktivních stovkařů, 14 registrovaných). Na tento souboj se můžeme jen těšit.
Termíny stanovím podle časových možností družstev, pak je zde zveřejním a informuji kapitány.
Pohár KKChS
Dravex po bitvě zdolává Mušketýry
20.2.2007 – 2.liga
Mušketýři se rozpomněli na svůj slibný výkon, ovšem smutné pro ně je, že jim to tentokrát nepřineslo bod žádný. Narazili totiž na ještě kvalitnějšího soupeře - Dravex, který jasně vyhrál první tři hry.
Štíři mírně pod 1300 přehrávají Lvice (+96), na malých hrách ovšem velmi těsně (+1,+7).
2.liga - 16.den
OHM deklasuje Kontakt o 160
19.2.2007 – 1.liga
Také Kontakt si vybral slabý den (1316) a odevzdal body dobře hrajícímu OHM. Při takovém rozdílu by se zdálo, že vítěz to měl snadné. Ale nebylo to tak, Dor a Pl byly o 3 a o 2, tedy docela bitva.
C.H.A.N.C.E. tentokrát zahrála dobře a s přehledem přehrála tápající Slamont.
1.liga - 17.den
Lvice poráží Dravex
13.2.2007 – 2.liga
Lvice atakovaly hranici 1300, sice nakonec neúspěšně, ale tento výkon jim přinesl pěkný skalp v podobě výhry nad Dravexem. Zápas byl na poměry 2.ligy velmi kvalitni a vyrovnaný, bitva až do konce. Určitě patřil k vrcholům tohoto ročníku 2.ligy.
P-12° sice Spajky o dost přehráli (+70), ale na oba body jim to nestačilo.
2.liga - 15.den
Kotelna v maximu sezóny
12.2.2007 – 1.liga
Výzkum ve svém rekordu 1528 zdolal s přehledem C.H.A.N.C.I. a stále bojuje o medaile.
Kontakt nahrál sice skoro o 100 víc než Korund, ale výhru získal trochu se štěstím - Rohy jen o 4.
Vrchol dne i sezóny ale předvadla Kotelna skvělým výkonem 1557. Statistu jí při tomto představení dělal Prodejx, který zůstal o hráče vzadu (o 222). Ovšem tento úděl by si při takovémto výkonu soupeře zakusil kdekdo.
1.liga - 16.den
Omluva
13.2.2007 – Různé
Omlouvám se, ale zatím jsem se nedostal ke komentářům v Aktualitách, mám toho nějak moc. Ovšem všechny známé výsledky jsou na svých místech, včetně Poháru, u kterého jsou kompletní známá čísla k dnešnímu dni, i s krátkými komentáři. 14.2. by mělo být v Poháru jasno, rýsují se nesmírně zajímavé turnaje.
V 1.lize je stále dost nedohraných zápasů, mj. vlna nemocí nám docela ovlivnila soutěže.
Spajci poráží Štíry
6.2.2007 – 2.liga
Spajci si připsali pěkný úspěch, když zdolali Štíry, ovšem po dost unikátním průběhu. Spajci nahráli skoro o 70 méně než lídr tabulky. Za vše hovoří jednotlivé rozdíly: -18, -3, 92, -4.
Mušketýři opět ubrali a tentokrát už to na oba body nebylo. Jejich zápas proti Lvicím skončil smírně.
2.liga - 14.den
Kotelna poráží OHM
5.2.2007 – 1.liga
Po velké, vyrovnané a celkem kvalitní bitvě zdolala Kotelna OHM. O bodech se rozhodovalo už v Dorážce, kterou vítězové otočili třemi kopci v závěru, i Rohy celkem těsné pro Kotelnu. Ostatní hry jasné.
Slamont nedal příliš šancí Prodejxu a s přehledem vyhrál.
Kontakt byl přece jen o něco lepší než C.H.A.N.C.E. a zaslouženě vyhrál.
1.liga - 15.den
Informace
8.2.2007 – Různé
Výsledky lig a stručné výsledky Poháru (pravý sloupec) jsou na místě. Komentáře doplním zpětně nejpozději během tohoto víkendu (do 11.2.).
Upozorňuji, že konec základní části Poháru se blíží a stále tam je ještě dost restů !!!
Například vypadá to tak, že družstvo P-12° s námi Pohár nechce hrát vůbec, protože ani na jeden termín se bez jakékoli omluvy či informace nikdo z nich nedostavil.
Mušketýři zase ubírají ?
30.1.2007 – 2.liga
Mušketýři zase slevili těsně pod 1200, ale tento výkon na výhru nad P-12° stačil.
Zápas Lvice-Spajci byl komplikovaný hlavně ve dnech po jeho odehrání. Na drahách to byla celkem vyrovnaná bitva se šťastnějším koncem pro Lvice. Výsledek zápasu byl po projednané námitce Spajků potvrzen.
2.liga - 13.den
První výhra Korundu
29.1.2007 – 1.liga
Korund poprvé v soutěži vyhrál. Odnesl to Výzkum, který ovšem svým hodně slabým výkonem soupeři šanci nabídl a ten ji beze zbytku využil.
C.H.A.N.C.E. - OHM smírně i přes vcelku výraznou převahu OHM na body (způsobenou Honery).
Kotelna - Slamont nedohráno.
1.liga - 14.den
Podivný postup
24.1.2007 – Pohár
Poněkud zvláštně postupovala Kotelna, která vůbec nenastoupila do dnešního pohárového startu. Oceňuji, že to aspoň oznámili organizačním (když už ne vedoucímu soutěže), ale připadá mi jako zcela elementární slušnost, že se tento fakt oznámí soupeři, v tomto případě Dravexu. Hráči Dravexu sehnali klíče od kuželny pouze díky souhře okolností a mohli tak svůj start přece jen odehrát.
Mušketýři přidávají ?
23.1.2007 – 2.liga
Dravex sice hodně slevil, ale i tak uhrál proti výrazně zlepšeným Mušketýrům aspoň plichtu.
Štíři tentokrát neměli proti Lvicí potíže a s přehledem získali oba body.
2.liga - 12.den
Dvě jasné výhry
22.1.2007 – 1.liga
Kontakt s přehledem zdolává Prodejx a stejně tak vítězí OHM nad Výzkumem.
1.liga - 13.den
Dravex parádně
16.1.2007 – 2.liga
Ve výtečném světle se předvedl Dravex, který zahrál 1363 a vedoucím Štírům nadělil hned 231 bodů ! O jednoho hráče Štíři již určitě hodně dloho neprohráli...
P-12° ve svém letošním maximu 1239 zcela jasně přehráli Spajky.
2.liga - 11.den
Kotelna - Kontakt dost "zadrženě"
15.1.2007 – 1.liga
V utkání dvou TOP týmů padaly minimální rekordy sezóny. Pravda, Kotelně se jej podařio pouze vyrovnat. Kontakt byl popravdě řečeno k výhře výrazně blíž, oba body mu utekly na Plzeňce mezi prsty.
Slamont výrazně přehrál Korund (o 134), který ale sahal po bodu. Na Dorážce otočil Slamont až dvěma čtrnáctkami v závěru a Plzeňka byla jen o bod...
1.liga - 12.den
Předčasné zahájení roku 2007 přineslo první porážku Kotelny
3.1.2007 – 1.liga
Dohrávka podzimní části C.H.A.N.C.E. - Kotelna se konala až v novém roce. Zápas dopadl celkem jednoznačně pro družstvo C.H.A.N.C.E. (o sto), které trochu tápajícího soupeře (jasné letošní minimum) bez větších potíží přehrálo. Zápas ozdobil letošní druhou třístovkou Pepa Krotký - 301. Přes 300 umí v této sezóně zatím pouze hráči C.H.A.N.C.E.
1.liga - 11.den
Ať to padá i v roce 2007
1.1.2007 – Různé
Přeji všem členům klubu, ale i jejich rodinám a přátelům mnoho štěstí, pevné zdraví a hodně kuželkářských i jiných úspěchů.
Takže ať se daří co nejvíc hodovek !!!
Souboj o únik ze dna smírně
4.12.2006 – 1.liga
Výzkum atakoval 1500, ale zůstal 12 bodů pod metou. Ovšem Slamontu tímto výkonem nedal žádnou šanci na úspěch a drží druhou příčku.
V utkání o poslední místo se především Korund vzepjal a dosavadní své maximum sezóny překonal hned o 67 bodů. Také Prodejx zahrál na vrcholu svých letošních výkonů (o bod za maximem). Byl z toho velmi vyrovnaný zápas, ve kterém měl sice Korund celkově o 3 body více, ale nakonec z toho byla spravedlivá dělba bodů. Pro Korund letošní první a pro Prodejx druhý bod. Takže pauzu stráví s Černým Petrem Korund.
Zápas C.H.A.N.C.E. - Kotelna byl odložen.
1.liga - 11.den
Po podzimu jasně dominují Štíři
28.11.2006 – 2.liga
Štíři po solidním výkonu přehráli také vcelku obstojnně hrající Spajky a vedou o celých 6 bodů. Takto se mi zdá, jestli jaro ve 2.lize nebude trochu formalitou ? No uvidíme...
Mušketýři měli opět smůlu, když i přes jasnou výhru "na body" pouze remizovali se Lvicemi.
V posledním zápasu vydoloval P-12° velmi cenné body proti Dravexu, po také velmi vyrovnaném průběhu. Při Dvanáctce stálo tentokrát štěstíčko.
2.liga - 10.den
Kontakt se už rozjel
27.11.2006 – 1.liga
Po smolných úvodních duelech nastoupil Kontakt na vítěznou vlnu a tentokrát to odnesl Výzkum, který ovšem popravdě Kontaktu příliš nevzdoroval, ale i tak sahal po bodu, o který jej zřejmě připravily tři nuly na Rozích.
Ani OHM se nepředvedl v oslnivé formě a jen s potížemi a dávkou štěstí udolal poslední Korund.
1.liga - 10.den
Neúplné sestavy ve 2.lize
21.11.2006 – 2.liga
Mušketýři dokázali po velkém a vyrovnaném boji porazit Spajky - letos už podruhé. Výhra byla těsná, o čemž svědčí i rozdíly: 4, 0, 5, 28.
Štíři vyhráli nad P-12°, ale zde není co komentovat, protože P-12° hrál v pěti. Při pohledu na výsledky je zřejmé, že při případné dohrávce si P-12° stojí jasně na výhru. Okolnosti utkání neznám, ale myslím si, že Štíři jasně dominují soutěži a proto není nutné jim jejich roli ještě takhle usnadňovat. A věřím, že ani oni to nemají zapotřebí a takovéhle výhry je snad ani nemohou těšit.
I další duel byl okleštěný, Lvice a Dravex nastoupili oba ve čtyřech. Zde už nemám co dodat, snad jen, že i přes celkem výrazně horší celkový výkon (-34) vyhrál Dravex.
2.liga - 9.den
Bez ztráty již jen Kotelna
20.11.2006 – 1.liga
Kotelně se podařilo po boji zdolat Výzkum a drží si absolutorium. Výzkum katastrofálně propadl v Dorážce (96 bez jediného kopce je ostuda!), v ostatních hrách držel zdatně krok, ale vítězové byli lepší.
Slamont překvapivě zdolal se štěstím OHM. Byl to velmi vyrovnaný zápas, o čemž svědčí rozdíly: 12-10-8-6.
C.H.A.N.C.E.-Korund zatím nedohráno.
1.liga - 9.den
Štíři se štěstím
14.11.2006 – 2.liga
Dohrávka byla pro Mušketrýtŕy hratelná aspoň na bod, ale nyvyšlo jim to. Štíři tak zdolali Mušketýry s velkým štěstím - např. Dorážka byla pouze o bod.
2.liga - 8.den
Výborný Kontakt
13.11.2006 – 1.liga
Prodejxu se vůbec nedařilo a nestačil na OHM, který mu povolil jediný bodík za plichtu v Plzeňce. Kontakt po výborném výkonu 1522 nedal nejmenší šanci na úspěch Slamontu. Za povšimnutí stojí velké hry vítězů: Pl - 636 a hlavně Ho - 619.
1.liga - 8.den
Pořadí jednotlivců
9.11.2006 – Jednotlivci
Konečně jsem zprovoznil průměry jednotlivců. Za povšimnutí stojí, že vedoucí pořadí mužů Š.Diosegi má průměr 141.60, což v této fázi sezóny nemá v historii obdoby.
Pohár pokračoval čtyřmi starty
8.11.2006 – Pohár
Výzkum zahrál 1386 a o 5 bodů se dostal před Kotelnu. Spajci podali průměrný výkon.
Vzápětí se na čelo díky vyrovnaným výkonům dostal OHM s 1393. Kontaktu se tolik nevedlo - 1356.
Pohár KKChS
P-12° překvapivě na dně tabulky
7.11.2006 – 2.liga
Lvice podaly vyrovnanější výkony, a proto také zdolaly družstvo P-12° a tím jej poslaly na poslední místo tabulky. Kdo by to byl před sezónou čekal...
Dravex odehrál, ale také zcela nepochopitelně ukončil zápas proti Spajkům v pěti hráčích, což vcelku logicky přineslo Spajkům oba body. Spajci určitě podali jeden ze svých lepších výkonů, ale při případné dohrávce by to téměř jistě nestačilo ani na bod. Ale co se dá dělat, byla to zřejmě vůle Dravexu. Ovšem jak k tomu přijdou ti ostatní, na to již odpovědět neumím...
2.liga - 7.den
Kotelna i Výzkum udržely se štěstím plný bodový zisk
6.11.2006 – 1.liga
Oba vedoucí celky své soupeře zdolaly a oba se štěstím. Mnohem větší štěstí měla vedoucí Kotelna, která se s posledním Korundem určitě nadřela mnohem více než čekala. Dorážku vyhrála o 3 a Rohy pouze kvůli dvěma nulám soupeře v závěru zremizovala, což po dělbě ve velkých hrách znamenalo nejtěsnější výhru. Výzkum ztratil s Prodejxem Dorážku, ale ve zbytku her už body nepustil. O výhře rozhodovaly pevnější nervy ve vyrovnané Plzeňce, která skončila výhrou Výzkumu o pohé 3 bodíky.
1.liga - 7.den
Pohár zahájen
1.11.2006 – Pohár
Pohár klubu zahájili Dravex a Kotelna. Kotelna vede se 1381, Dravex má 996 a jednoho hráče k dobru.
Pohár KKChS
První třetinu 2.ligy vyhráli Štíři
31.10.2006 – 2.liga
2.liga má třetinu zápasů za sebou a nyní bude pokračovat trochu volnějším tempem. Štíři zdolali po boji Dravex po oboustranně v kontextu 2.ligy velmi kvalitních výkonech a jdou do čela. Mušketýři dokázali porazit po tuhém boji tým P-12°. V utkání Spajci-Lvice soudě podle výkonů asi dominovala spíše nervozita, trochu více štěstí měli Spajci.
2.liga - 6.den
V "patnáctistovkovém" zápasu vyhrál OHM
30.10.2006 – 1.liga
OHM dokázal zdolat ve vyrovnaném zápasu (letos zatím nejkvalitnějším) po velké bitvě Kontakt nejtěsnějším rozdílem 5:3. Pro obhájce to již byla druhá letošní porážka. Ve druhém zápasu porazila C.H.A.N.C.E. Slamont.
1.liga - 6.den
Pohár (konečně) rozlosován !
27.10.2006 – Pohár KKCHS
Konečně jsem se vzmužil a dotáhl ten Pohár. Hrací systém Poháru přináší jednu změnu ve čtvrfinálové fázi. Doporučuji si podrobně pročíst Rozpis soutěží, kde je vše popsáno.
Rozpis soutěží
Rozlosování soutěží
Dravex přidává na obrátkách
24.10.2006 – 2.liga
Dravex opět vylepšil maximum 2.ligy a hranici již posunul směrem ke 13 stům - zatím na 1270. Tomuto výkonu nedokázali Mušketýři vzdorovat a soupeře se dokázali držet pouze na Plzeňce. Také Štíři zvyšují výkonnost a Lvice s nimi tentokrát krok nebyly schopné vůbec udržet.
2.liga - 5.den
"Lomnický" zápas pro Výzkum
23.10.2006 – 1.liga
V zápasu, ve kterém proti sobě nastoupilo hned 10 hráčů TJ Lomnice, byly dosaženy až na výjimky rozpačité výkony, ale menší propadáky měl Výzkum a proto nakonec získal oba body. Kontakt tentokrát nedal Korundu nejmenší šanci a nadělil mu 200 bodů rozdíl. Kontelna zdolala Prodejx opět zejména díky finiši (viz. Plzeňka).
1.liga - 5.den
Maximum v podání Spajků
17.10.2006 – 2.liga
Spajci překvapivě vylepšili letošní maxumim 2.ligy výkonem 1244 a celkem jasně jím porazili drožstvo P-12°. Štíři nedali Mušketýrům příliš šancí na úspěch a nepustili jim ani bod.
2.liga - 4.den
První třístovka
16.10.2006 – 1.liga
První letošní třístovka se povedla Štěpánovi Diosegimu - 305. Ale ani to nepomohlo C.H.A.N.C.I. k výhře nad obhájcem Kontaktem. Zápas skončil remízou. Kotelna zdolala po boji OHM především díky větší vyrovnanosti. Prodejx vydoloval první bod proti Slamontu a sahal po výhře, ale velkou šanci v Plzeňce nevyužil.
1.liga - 4.den
První plichta
10.10.2006 – 2.liga
Zápas Lvice - P-12° skončil bez vítěze. Lvice měly o více než 50 bodů více než soupeř a přitom paradoxně nebýt 17 na posledních Rozích v podání K.Cháberové, utkání by prohrály. Dravex porazil Spajky tentokrát jasně a s přehledem.
2.liga - 3.den
Nevyrovnaný OHM
9.10.2006 – 1.liga
Kotelna zdolala Slamont vždy až finišem svého top dua ve velkých hrách. Výzkum porazil Korund, ale podal jen průměrný výkon. OHM předvedl výkonovou nevyrovnanost (Maximum 293 / Minimum 154) a se štěstím vyhrál proti C.H.A.N.C.I. malé hry a zápas tak skončil smírně.
1.liga - 3.den
Dravex i Štíři na kolenou; výborné Lvice
3.10.2006 – 2.liga
P-12° překvapivě po velké bitvě porazilo nejtěsnějším možným rozdílem Dravex (5:3). Lvice si po výborném výkonu 1231 jistě poradily s Mušketýry. Spajci si překvapivě poradili s bez své kapitánky poněkud tápajícími Štíry.
2.liga - 2.den
První patnáctistovka
2.10.2006 – 1.liga
Kontakt zahrál výborných 1541 a tentokrát mu to proti Prodejxu na výhru jasně stačilo. Výzkum zdolal po tuhém boji OHM.
1.liga - 2.den
Nejlépe zahájil Dravex
26.9.2006 – 2.liga
Dravex jako jediný překonal 1200 (o 16 bodů) a zdolal tak jasně Lvice. Mušketýři zdolali Spajky, v Dorážce ovšem trochu se štěstím. Štíři i bez své kapitánky přehráli tým P-12°(dříve Odolenka).
2.liga - 1.den
Nešťastný začátek obhájce titulu
25.9.2006 – 1.liga
Kontakt sice nahrál o 38 bodů více než Kotelna, ale nestačilo mu to ani na bod. Pouze výborné Honery holt nestačí, v tom je ta naše hra výjimečná, ale také určitě velmi nespravedlivá. C.H.A.N.C.E. pustila Prodejxu pouze Rohy, v ostatních hrách jasně dominovala. Slamont zdolal Korund zcela obdobným způsobem.
1.liga - 1.den
Ligy rozlosovány
14. 9. 2006 – Los ligy
Podařilo se dokončit rozlosování obou lig: Ligy 2006-2007 (pdf). Příslušné stránky jsou zaktulaizovány.
K Poháru se ještě dostanu. Chystám úpravu, který se týká čtvrtfinále. Pro oživení plánuji udělat dva jednorázové turnaje po 4 družstvech se startem blokovým způsobem. První dva z každého turnaje postoupí do semifinále a utkají se křížem o finále. Základní kol na dva turnajové starty zůstane nezměněno. V Play Off počítám při remíze s náhlou smrtí.
Rozpis letošního Ročníku dnes nestíhám. Vydám jej později.
Výsledky Turnaje
12. 9. 2006 – Turnaj KK Chemička
Po pracovním "totálním nasazení" jsem konečně dokázal zpracovat výsledky turnaje. Všem, kteří na ně právem, ale opravdu příliš dlouho čekali, se moc a moc omlouvám.

Čelo pořadí družstev je tentokrát nabité a vítězná čtveřice se vešla do pouhých 12 bodů. Zvítězil tým DP K.Vary 1 (s výkonem 1623), který hraje KV ligu neregistrovaných a nechal tak za sebou řadu zkušených družstev, plné řady ligových či zahraničních hráčů. Je to jistě pro ně velký úspěch a je vidět, že řada startů na naší kuželně v rámci KV ligy přinesla své ovoce. Hráčům DP K.Vary srdečně blahopřeji!
Druhé místo patří Loko Cheb 1 (1617) a o pouhý bod méně mělo na třetím místě první domácí družstvo - Chemička 1 (1616). Až čtvrté místo patří překvapivě ligovému Hazlovu 2 (1611).
Pořadí mužů vévodí výkon Mariána Dedíka (Cheb 1) - 446, druhé a třetí místo patří domácím hráčům v pořadí J.Mlejnek - 431 a J.Guba - 429.
Mezi ženami kralovala, jako již mnohokrát, domácí V.Martincová - 411, druhá byla E.Nováčková z Chebu (387) a třetí M.Nocarová z Kadaně (386).

Výsledky: [html],   [pdf].

Takže za rok doufám zase nashledanou!
Vyhlášení - II.
19. 7. 2006 – Vyhlášení
Sliby se mají plnit. Takže jsem to tentokrát kupodivu dokázal a vracím se ještě jednou k letošnímu vyhlášení. Naštěstí k tomu nebylo potřeba moc řečí. Takže se podívejte: Vyhlášení 2006.
Nová sezóna začíná tradičně naším turnajem
12. 7. 2006 – Turnaj KK Chemička
Roky letí a náš tradiční turnaj letos již napíše desáté pokračování.
Turnaj proběhne od 21. srpna do 3. září 2006 a bude se hrát standardně: čtyřčlenná družstva na 100 hs, s vyhodnocením pořadí jednotlivců.
Odkazy na propozice turnaje, přihlašovací formulář, rozlosování a později i výsledky najdete v informačním boxu v záhlaví rubriky Aktuality.
Sezóna 2005-2006 v archivu
11. 7. 2006 – Různé
Vešekeré výsledky a další informace ze sezóny 2005-2006 byly přesunuty do archivu . Nic nebylo odstraněno a vše je stále k dispozici.
Vyhlášení :-)
19. - 20. 5. 2006 – Vyhlášení
Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo bez závad. Účast byla slušná, guláš byl zadarmo a i jídelna jej zvládla velmi slušně (a za uspokojivé peníze), různé tekutiny tekly proudem. Vedro bylo opět úmorné, ale výtečný Sauvignon Blanc (navíc za úžasnou a neuvěřitelnou cenu) a asi ne příliš šťastné vložení spousty už méně značkového vína do dárkových balíčků způsobilo kupodivu sníženou spotřebu Gambrinusu 12°. K tomu se přidaly (jako obvykle) velké oči a rázem zbylo ve třetím sudu nějakých 70 piv, se kterými se pár obětavců muselo poprat další den. Škoda, byly připraveny v záloze dvě basy, které by v pohodě stačily. Navíc to ovlivnilo i rozpočet, který ale nakonec (s výrazným přispěním odkupu zbytků do Lomnice) jakž takž vyšel.
Již se opakuju, ale jinak to prostě nejde. Opět musíme srdečně poděkovat tradičně ochotnému, schovívavému, pilnému, prostě skvělému Kájovi Kříženeckému, který opět vydržel až do konce a navíc mi pomohl s dohledem na finance (neb jsem musel odejít v rozumnou dobu - už někdy ve dvě :) - vzhledem k cestě na Mistrovství republiky do Hazlova).
Karle, nezbývá než Ti opět moc a moc poděkovat !!!
No a konečně opět děkujeme i Davidovi Smržovi za zdařilou hudební produkci, která lecky přítomné vybudila do netušených obrátek :).
A ještě chci poděkovat všem, kteří se na přípravě pomocnou rukou nějak podíleli, oni už ví, o koho se jedná.
Takže doufejme, že se tentokrát sejdeme za rok všichni...

(K vyhlášení se časem ještě trošku vrátím...)
Sborník 2005-2006
20. 5. 2006 – Sborník
Tradiční Sborník